Големина на текста:
Курсов проект
По
Парково и ландшафтно проектиране
Тема:
Реконструкция на
сквер
Януари 2012 Изготвил:
Пловдив Проверил:
Съдържание:
1.Обяснителна записка
2.Дендрологична ведомост
3.Идеино-дендрологичен проект
Обяснителна записка:
1.Местоположение, граница и големина на обекта
Обекта се намира в Пловдив, район Северен.Заема
площ от 3423,2 кв.см.
Граничи на изток и на запад с площи предназначени за
обществена обслужване.На север граничи със обществена
сграда с интензивна посещаемост, а на юг- с жилищни
имоти.
На територията на обекта има изградена главна алея,
настлана с вибрирани бетонни плочи 40/40/5.
На територията на обекта липсва съществуваща трайна
растителност.
2. Анализ на условията
Релефът е равнинен със слабо изразен наклон в посока
север-юг.
Почвите в района са антропогенни, с повишено рН,
подложени на системно утъпкване и
оплътняване.Хумусният слой, ако може изобщо да се
дефинира такъв, е със слаба мощност и се препоръчва
подмяна на повърхностния почвен слой с хумусна почва.
Климатът в района е умерено-континентален към
преходно средиземноморски, с изразен валежен максимум
през пролетта.
Характерни за региона са възвратните пролетни
застудявания и продължителните засушавания
съпроводени с екстремни летни температури през Юли и
Август.
3.Анализ на проектанското решение

Това е само предварителен преглед

За да разгледате всички страници от този документ натиснете тук.
Последно свалили материала:
ДАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
10 май 2017 в 08:52 студент на 25 години от Варна - Икономически университет, факулетет - Стопански факултет, специалност - Икономика, випуск 2018
04 яну 2013 в 09:09 в момента не учи на 50 години
 
 

Реконструкция на сквер

Материал № 809884, от 15 фев 2012
Свален: 22 пъти
Прегледан: 21 пъти
Предмет: Физическа география и ландшафтознание, География
Тип: Курсова работа
Брой страници: 5
Брой думи: 515
Брой символи: 3,106

Потърси помощ за своята домашна:

Имаш домашна за "Реконструкция на сквер"?
Намери бързо решение, с помощтта на потребители на Pomagalo.com:

Последно видяха материала